به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب سلیمانی دبیرکل جمعیت هلال احمر با اشاره به تمهیدات جمعیت هلال احمر برای برگزاری مراسم پیاده روی اربعین گفت: کمیته امداد و نجات ستاد اربعین حسینی علاوه بر پایگاههای خدمت رسانی، سه بیمارستان صحرایی نیز دایر کرده و در چند بیمارستان در شهرهای نجف و کربلا با همکاری دولت عراق به زائران اربعین حسینی خدمات ارائه میکند. همچنین ۵۰ دستگاه آمبولانس، شش دستگاه اتوبوس آمبولانس و شش دستگاه خودرو فرماندهی و امداد و نجات نیز به عراق اعزام شده است.
وی با بیان اینکه در مأموریت اربعین مجموعاً سه هزار نفر با مشارکت ارگانها و نهادهای مردم نهاد با کمیته امداد و نجات همکاری دارند و ۳۵ پایگاه در کشور عراق راه اندازی میشود، گفت: بالگردهای اورژانس کشور، جمعیت هلال احمر و نیروهای مسلح نیز در مرزها مستقر شده است.
این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر با بیان اینکه لازم است که زائران اربعین حسینی از به همراه آوردن داروهایی که از نظر دولت عراق جنبه مخدر دارد، خودداری کنند، گفت: ما بر اساس تجارب سالهای گذشته ۳۰۰ قلم دارو را نیز که احتمالاً مورد نیاز زائران اربعین حسینی در طول این راهپیمایی باشد، به عراق منتقل کردیم و خوشبختانه مشکلی از این منظر وجود ندارد.
سلیمانی همچنین با بیان اینکه در راه نجف و کربلا تعداد مقرهای ما برای ارائه خدمات به زائرین نسبت به سالهای قبل افزایش یافته است، افزود: یکی از مسائلی که احتمالاً زائرین امسال با آن روبهرو شوند موضوع «گرمازدگی» است، در همین راستا نیز تمهیداتی را در این خصوص اتخاذ کردینم. همچنین به زائران توصیه میکنیم که در طول راهپیمایی به اندازه کافی آب و مایعات به همراه خود داشته باشند و در ساعات خنکی هوا راهپیمایی و در ساعات گرم استراحت کنند.
وی همچنین با بیان اینکه زائرین اربعین حسینی حتماً باید دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده باشند، افزود: اگر از تزریق آخرین دز واکسن بیش از شش ماه گذشته باشد زائران باید دز یادآور را نیز تزریق کنند.
به گفته دبیرکل جمعیت هلال احمر ۱۲۰ کارشناس وزارت بهداشت نیز در طول ایام راهپیمایی اربعین با کمیته امدادونجات جمعیت هلال احمر همرا بوده و بر روی بهداشت محیط و تغذیه نظارت میکنند.
نظر شما